10 partide de sex de neratat?

N-as prea crede, insa asa spune un articol pe care l-a gasit Casia acum cateva zile si din care a citat cateva din cele 10 partide de neratat. Pentru ca mi s-a parut foarte aiurea, astazi m-am gandit sa i-l si cer si sa il citesc integral. Gandurile pe care le-am avut se regasesc in comentariile atasate fiecarei partide din top:

Sex cu un strain nimic nu e mai sexual decat sa te trezesti apoi cu ciuperci pe limba si la pasarica, asta in cel mai bun caz.

Sex cu un barbat dotat va invit ca barbatul (super)dotat sa fie Jonah Falcon. Fireste, orice femeie isi doreste ceva lung si gros (si sunt de acord, mi se pare o ineptie treaba cu mica si jucausawinking, insa trebuie sa ramanem in limitele bunui simt. Nu la asta se gandeau femeile care ajungeau in pat cu anterior amintitul Falcon, ce poseda un penis erect cu lungimea de 34 cm.

Sex cu un barbat nepriceput daca in articol se specifica faptul ca o femeie va aprecia mai mult priceperea nu stiu cat de bine se va simti dupa sexul nepriceput, cand ajunge in pat cu unul care cauta gaura cu degetul ca sa nu intre-n buric.

Sex cu fostul daca ai un actual in timpul asta, nu e bine. Oricum ar fi, insa, n-ai fi decat un prilej de lauda pentru respectivul.

Sex cu o vedeta daca in articol se vorbeste de George Clooney, am observat ca sursa este una externa si apoi mi-am amintit ca si Nicusor de la Braila e vedeta, asa ca exista destui pentru toate femeili.

Sex fara obligatii daca ei vorbesc despre booty-call eu numesc relatia asta fuck buddies. Pentru un barbat e usor, insa o femeie are nevoie de mai mult curaj, cel putin, ca sa poata face asta. Nu e pentru oricine treaba asta, unele fac asta din greseala si regreta apoi (asta se leaga de sexul cu un strain).

Sex cu o alta femeie Aici nu prea stiu ce sa zic, cert e ca pe mine nu ma atrage lesbianismul. Articolul spune ca femeile isi doresc asta desi nu recunosc. Mai degraba cred ca isi doresc atingerile unei alte femei, ca sexul cu una implica fie jucarii, fie fisting.

Sex cu un barbat mai tanar asta e la fel ca cea cu fostul si implica faptul ca femeia ar trebui sa aiba deja o varsta cand e casatorita, nu prea-mi suna bine ideea unei femei necasatorite la 40 de ani.

Sex in trei nici ideea asta nu e interesanta daca ma gandesc la o femeie normala, ce nu si-ar dori sa isi imparta barbatul, nici acesta dorind sa o imparta.

Sexul cu jucarii este singurul pentru care nu am ceva concret de obiectat si pe care il las si necomentat pozitiv, de altfel. :)